Welcome to the Jeep Forum.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

<<<<<< Register to remove these ads >>>>>>


Go Back   Jeep Forum > JeepMilitia.com > Site News
Become a Supporting Member         Become a Preferred Vendor

Site News

error codes


This is a discussion on error codes within the Site News forums, part of the JeepMilitia.com category!
After replacing a fuel pump in my '07 Liberty and getting the pump primed, I could not get it restarted. ...


Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 03-26-2018, 11:32 AM   #1 (permalink)
JSA
Junior Member
 
Join Date: Mar 2018
Name: Johnny
Posts: 1
Default error codes
After replacing a fuel pump in my '07 Liberty and getting the pump primed, I could not get it restarted. Actually it did start up a couple times then died. Now it doesn't even turn over. These error codes showed up, U110E, U110C and U1403. Can anyone point me in the right direction??
JSA is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On