Welcome to the Jeep Forum.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

<<<<<< Register to remove these ads >>>>>>


Go Back   Jeep Forum > Jeep Forum - Jeep Models > CJ Forum
Become a Supporting Member         Become a Preferred Vendor

CJ Forum

Painless wiring harness CJ5


This is a discussion on Painless wiring harness CJ5 within the CJ Forum forums, part of the Jeep Forum - Jeep Models category!
Ive been putting a complete painless wiring harness in a 1975 CJ5 w/ 304CID. Was just wondering if anyone else ...


Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 03-26-2010, 05:28 AM   #1 (permalink)
 
BigWill3855's Avatar
Full Access Member
 
Join Date: Mar 2010
Name: Will
Posts: 53
Default Painless wiring harness CJ5
Ive been putting a complete painless wiring harness in a 1975 CJ5 w/ 304CID. Was just wondering if anyone else has done one like it. I tring to figure out what painless was thinking so many wire not used. ill post pics of install soon as i get it done.


__________________
93 Grand. no lift. no bumpers. lots of mud and blood inside. and 32's & 33's.
BigWill3855 is offline   Reply With Quote
Old 03-26-2010, 08:36 AM   #2 (permalink)
 
mudder trucker's Avatar
Full Access Member
 
Join Date: Mar 2010
Name: jim
Age: 36
Posts: 94
Default
sweet! i know what u mean with the wires. i prob only used about 10 of them


__________________
71 cj5 amc 360 .60 over
13.5 in lift 3speed 4.10 gears
rear locker 1piece shafts
rhino rined inside and under
custom roll cage
mudder trucker is offline   Reply With Quote
Old 03-28-2010, 10:07 PM   #3 (permalink)
 
kickitandholdit's Avatar
Full Access Member
 
Join Date: Mar 2010
Location: south georgia
Name: Pratt
Posts: 236
Default
haha that sounds aggregating
kickitandholdit is offline   Reply With Quote
Old 04-07-2010, 11:54 AM   #4 (permalink)
 
BigWill3855's Avatar
Full Access Member
 
Join Date: Mar 2010
Name: Will
Posts: 53
Default
Ran into a problem the other night, finally got it all finished and had it running, everything working and went to cut it off and turned off the key and it kept running, i pulled the ign. switch b/c i thought it went bad like all the other switches and used my multi-meter and it works fine, even unpluged the switch and it still ran. Has anyone had a problem like this? It has the Ford Ign. set up.


__________________
93 Grand. no lift. no bumpers. lots of mud and blood inside. and 32's & 33's.
BigWill3855 is offline   Reply With Quote
Old 04-14-2010, 10:10 AM   #5 (permalink)
 
BigWill3855's Avatar
Full Access Member
 
Join Date: Mar 2010
Name: Will
Posts: 53
Default
got it all the wiring finished, was the alternator keeping it running, rewired it and it cuts off fine and charges almost 14 volts. Only thing left to do is wire up some Hella lights, bolt in the seat belts, and rebuild the carb.


__________________
93 Grand. no lift. no bumpers. lots of mud and blood inside. and 32's & 33's.
BigWill3855 is offline   Reply With Quote
Old 04-17-2010, 12:08 AM   #6 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Mar 2010
Name: spencer
Posts: 18
Default
maybe lightforce lights instead of hella?
SpencersHIDs.com is offline   Reply With Quote
Old 04-17-2010, 03:28 AM   #7 (permalink)
 
Shaggy's Avatar
Administrator
 
Join Date: Mar 2010
Location: Arizona
Name: Bryan
Age: 43
Posts: 642
Default
Got any updated pics of all this?


Shaggy is offline   Reply With Quote
Old 04-17-2010, 08:35 AM   #8 (permalink)
 
BigWill3855's Avatar
Full Access Member
 
Join Date: Mar 2010
Name: Will
Posts: 53
Default
Originally Posted by SpencersHIDs.com View Post
maybe lightforce lights instead of hella?
It came with hellas on it when he got it, im just goin to wire it nice. lightforces are pretty nice though.


__________________
93 Grand. no lift. no bumpers. lots of mud and blood inside. and 32's & 33's.
BigWill3855 is offline   Reply With Quote
Old 04-17-2010, 08:37 AM   #9 (permalink)
 
BigWill3855's Avatar
Full Access Member
 
Join Date: Mar 2010
Name: Will
Posts: 53
Default
Originally Posted by Shaggy View Post
Got any updated pics of all this?
not yet keep forgetting my camera when i go to work on it, ill try to remember it.


__________________
93 Grand. no lift. no bumpers. lots of mud and blood inside. and 32's & 33's.
BigWill3855 is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On