Welcome to the Jeep Forum.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

<<<<<< Register to remove these ads >>>>>>


Go Back   Jeep Forum > Jeep Forum - Jeep Models > CJ Forum
Become a Supporting Member         Become a Preferred Vendor

CJ Forum

loud ticking and miss 77cj 304


This is a discussion on loud ticking and miss 77cj 304 within the CJ Forum forums, part of the Jeep Forum - Jeep Models category!
PO installed hei, it ate cam on me. fixed that with matched gears. now I have a loud tick under ...


Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 08-06-2013, 05:40 PM   #1 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Aug 2013
Name: chris
Posts: 1
Default loud ticking and miss 77cj 304
PO installed hei, it ate cam on me. fixed that with matched gears. now I have a loud tick under valve cover. pulled it and every thing seems to be fine. it also has a miss.am I missing something.
cjroadrider is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On